WORLD BREAD DAY / PA NAAN

Avui es el dia mundial del pa, un aliment bàsic en la dieta de mig món.
En un dia com avui trobareu per la xarxa una gran quantitat de posts sobre el pa, tant en blogs de cuina com d´altres, per que som molts els que volem contribuir.hi.



PA NAAN AMB SALSA PESTO I PARMESÀ RATLLAT


300g de farina de força,
100g d´aigua,
Un iogurt grec,
30g de mantega,
g de llevat fresc,
un pessic de sal.

Poseu tots els ingredients en el got de la Thermomix i barregeu-ho vint segons a velocitat quatre, després programeu set minuts a modo espiga.
Deixeu la massa en el got i deixeu-la llevar durant una hora i mitja, fins que dobli el volum.
Traieu-la i amasseu-la en una superfície enfarinada, unteu-vos les mans amb unes gotes d´oli, us serà mes còmode.
Feu una bola i deixeu-la llevar mitja hora mes dins d´un bol i tapada amb un drap humit o amb paper film, (jo faig servir un gorro de bany), fins que torni a doblar el volum.
Torneu a amassar i dividiu la massa en sis porcions, amb un corró estireu-les cada part i coeu-les en una planxa ben calenta, per tots dos costats.

 Poseu-hi unes cullerades de pesto i ratlleu-hi parmesà mentre encara estigui calent el pa.

Bon profit


Comentaris

  1. Que bo !!, no sabía que existia el dia del pa, doncs menjarem pa avui. Petons.

    ResponElimina
  2. Hola Marta ummmm!!! da pena comerselo, aunque está super apetecible, tiene una muy bonita presentación.
    Un besito amiga.

    ResponElimina
  3. Què bo que sembla! Tinc moltes ganes de provar de fer-ho... i de menjar-ne!
    Petons
    Elena

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars