UN DIA PERFECTE...!!!!!!
RED VELVET
A mi la paraula "vellut", lluny de despertar-me sensacions de suavitat i dolçor, sempre em porta a la ment paraules agredolces, dures i estripades, i un nom "Velvet underground".
Es mes que probable que Lou Reed, es decantes per un bourbon abans que per un cup-cake, pero es que mentre els feia, no podia deixar de cantussejar aquesta cançò, i com que també per mi ha sigut un dels grans genis del segle, els hi havia de dedicar.
220g de farina de rebosteria
1cullerada sopera de cacau en pols
1 sobre de llevadura royal
110g de formatge fresc batut
100g de mantega a temperatura ambient i tallada a quadradets
180g de sucre
2 ous
1 cullereta de colorant vermell
1 cullereta d´aroma de vainilla
Comenceu per encendre el forn a 175g i prepareu la safata amb les càpsules de paper.
Poseu en un bol tots els ingredients secs, la farina, el cacau en pols, la
llevadura i el sucre i, barregeu be.
En un altre bol els ingredients humits, el formatge fresc, la mantega, el colorant, l´aroma de vanilla i un ou, barregeu fins que aquest primer ou estigui ben incorporat i llavors hi afegiu l´altre i torneu a batre fins que aquest ou també s´hagi incorporat totalment.
Tot seguit, afegiu el contingut del bol amb els ingredients secs, en l´altre bol que conté la massa humida, feu-ho en tres cops, per tal de que tot quedi ben barrejat i sense grumolls.
Ompliu les càpsules dos terços de la cabuda total i poseu-ho al forn, deixeu-ho uns quinze minuts, però assegureu-vos de que estan ben cuits, punxant-los amb un escuradents
PER EL FROSTING
90g de mantega en textura de pomada
250 de formatge philadelphia o similar
135g de sucre glass
Bateu la mantega amb el sucre i poc a poc aneu-hi afegint el formatge, eviteu els grumolls.
BONA i DOLÇA SETMANA!!!!!!
Han d'estar boníssimes, les intentaré fer aquest cap de setmana. Un petó.
ResponEliminauffff aquest cup cake , es un pecat mortal , no podria para de menjar-ne
ResponEliminaroser
que pintaza!
ResponEliminaQue buena pinta tiene este postre, con lo golosa que soy me lo comería ahora mismo , gracias por compartir la receta. un abrazo amiga.
ResponEliminaMmm quina bona pintaaa!! Se'm cau la baba...
ResponEliminaPetonets
!Es massa! aquesta entrada, aquest cup cake tan maco visualment, que ja t'entra i t'el menges només de mirar i ademés escoltant al Lou Red, et prometo que quant (gràcies a la teva recepte el faci) escoltaré al meu admirad Lou, al temps.Moltes gràcies per compartir.Petonets.
ResponEliminaMmmmm. quina bona pinta...
ResponEliminaMarta que hambre!!! solo me faltaba ver esta exquisitez!!!, tiene una pinta estupenda!!!
ResponEliminammmmmm, això s'haurà de provar! a veure si m'animo un dia a fer-ho!
ResponElimina