PATCH, CRISPETES I ZOMBIS

PATCH per que s´arrauleixin, ben juntets al sofà, sota el quilt,
....CRISPETES, per que no es pot gaudir d´una bona pel.licula sense un pot gegant de crispetes i encara millor si son compartides,
.... ZOMBIS.?, Doncs per que estan esperant amb impaciencia l´estrena de la quarta temporada de "The Walking Dead".











Comentaris

  1. Super !!!, m'encanta aquesta manteta tan "xula", les crispetes em "pirrrrran", i la série no en tinc ni idea, pensaba que havies vist la peli de zombis del Brat Pitt.
    Bona setmana, petons.

    ResponElimina
  2. Aiii, que jo també he pensat el mateix que la Lourdes, amb la peli del Brad Pitt, ja ja ja. En tot cas la manta és molt bonica i suportarà ben segur més d'una sèrie amb capsa de crispetes inclosa. Petonets!

    ResponElimina
  3. Uuaaau m'encanta aquest quilt!!! És genial!!!
    Jo també sóc super fan de The Walking Dead... I ho reconec...m'amago sota el coixí!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Hola Marta, yo he visto el primer capitulo de la cuarta temporada con mi hijo de diez años, no se a quien le gusta mas la serie si a el o a mi, nosotros tenemos nuestra manta gatuna de pach, asi que ahora nos parecemos un poquito mas.
    Bss y buena semana.

    ResponElimina
  5. Quina preciositat de quilt, es super elegant , original ' sobri m'agrada molt i el propietari deu estar la mar de tofoi.Felicitats Marta

    ResponElimina
  6. m'agrada Marta esta molt be i es molt macu

    roser

    ResponElimina
  7. És un quilt molt bonic. A mi no m'agraden les pelis de zombis, però només per estar sota un quilt tan xulo potser les veuria i tot. (i en bona companyia, encara més).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars