MENÚ DE CAP DE SETMANA

CREMA DE CARBASSA I CROQUETES DE SALMÓ

No se si coneixeu o heu sentit parlar de Donna Hay, es una estilista d´aliments australiana que he descobert a rel d´un programa que s´emet a Canal cocina, "La cocina facil de Dona Hay"  i si, les seves receptes son molt fàcils, i tant simples que algunes d´elles personalment no m´acaben de convençer, però no seria just per part meva no admetre que els seus trucs i plantejaments em semblen absolutament genials.
Aquesta es la meva recepta de la crema de carbassa, la que he fet servir sempre, però avui he decidit provar la de Donna Hay i l´he trobat senzillament deliciosa.
Al forn, la carbassa queda caramel·litzada i això fa que conservi tota la intensitat del seu gust.




Partiu la carbassa, poseu.hi sal, pebre i un raig d´oli i deixeu.la al forn (que ja haureu escalfat a 160º) amb una o dues cebes (segons la grandària de la carbassa) i deixeu que es vagi coent segons el pes, però no menys d´una hora, el meu consell es que després d´aquesta hora l´aneu punxant per treure.la quan estigui ben tova.
Deixeu.ho refredar i amb una cullera buideu la polpa de la carbassa i peleu les cebes, poseu.ho tot en una batedora de got, afegiu.hi prou caldo de verdures o pollastre perquè ho pogueu triturar amb comoditat (si no teniu batedora de got, poseu.ho en un bol i tritureu amb la turmix).
Un cop triturat tot poseu.ho en un recipient i al foc, afegiu.hi mes caldo fins que us quedi una consistència de crema i crema de llet al gust, deixeu.ho coure fins que tots els ingredients s´integrin i serviu.
Podeu decorar amb una mica de herbes picades i un raig d´oli, o pernil tallat petit, una cullerada de crema fresca o amb una teula de parmesà.  

Comentaris

  1. Mmmmmm quina bona pinta que té aquesta crema!!!! La provaré segur, sembla molt fàcil. Gràcies Marta.

    ResponElimina
  2. Sembla tot moly bo. Ho provaré. Moltes gràcies per la recepta.
    Petons
    Elena

    ResponElimina
  3. PUES SI QUE HA DE QUEDAR BONA,DEU TENIR UN GUST UNA MICA DIFERENT

    ROSER

    ResponElimina
  4. Fa temps jo també m'el mirava el Canal Cocina, potser que hi torni, aquesta recepta em sembla deliciosa! Ptns

    ResponElimina
  5. Hmmmmm !!!! Te una pinta deliciosa, la probaré !!!
    Moltes gràcies !!

    Petons!!

    ResponElimina
  6. Uhmmm!
    ¡Qué apetitoso!!
    Y la foto... parece decir aquello de "cómeme".
    Un beso.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars