CALAIX D´IMPREMTA_ 1

Molt abans de que l´Ana Salom organitzes el seu SAL, l´havia descobert en alguns, pocs però, blogs de brodadores franceses i em van enamorar, vaig decidir que en faria un, ja sabeu per allò del "culo veo, culo quiero" i durant un temps el vaig buscar en tota mena de brocanters que es creuaven al meu camí, fins que em vaig cansar i el projecte va passar a madurar al departament de "Si algun dia..." .

Quan l´Ana va decidir reemprendre el seu, jo vaig treure la pols al meu projecte i em vaig animar a afegir-m´hi.... i la recerca va començar de nou, aquest cop va ser mes curta perquè em vaig cansar molt abans, consolant-me amb allò de... "..Amb la de coses que tinc penjades i a mig fer..".

Però vet aquí que abans de vacances, la Núria que es una "crack", en va aconseguir tres i com que ella i jo n´ havíem parlat, va pensar en mi.
El tercer li ha tocat a la Mar que sense saber de que anava aquesta nova bogeria, però refiant-se de nosaltres dues, cosa que l´honora perquè a aquestes alçades ja ens coneix, no s´hi va pensar gaire i s´hi va tirar de cap.

I aquest, es el principi d´una nova vida per tres calaixos que vivien en un antic moble, que guardava les beceroles d´un vell impressor que fa molts anys treballava a prop de la casa on vivia la Núria....






Comentaris

  1. Que bonic!!! Ja n'havia vist algun per internet a mig fer i m'agrada el projecte, ja ens ensenyaras els avenços,oi? Petonets

    ResponElimina
  2. ânim Marta que ens ha de quedar més maco i polit que el de la Mar. Encara que no sé com la podrem superar.... Petons!

    ResponElimina
  3. Hola Marta!!

    Gracias por tu comentario!

    Seguro que con un poquito de trabajo de restauración, tu cajón quedará divino!!

    Ya espero a ver los avances!!

    besitos.

    ResponElimina
  4. Hola Marta, con que vas a llenar este cajon? rojo-blanco? cosas "textiles" en general? Saludos!!!

    ResponElimina
  5. animo y al lio!!! que tiene muchisimos trabajo pero el resultado sera espectacular...seguro!!!
    un beso

    maria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars