BALDOSAS FLOTANTES _ 1

MUNTATGE


Com podeu observar m´he quedat sense roba de topos, per tant no podré acabar els quadrats fins dimarts, però no he pogut resistir.me a veure´l muntat.

Comentaris

  1. Si que has treballat!!! Queda genial i la combinació de les robes m'encanta, l'estampada enmig de la negra i la blava preciós! Petons

    ResponElimina
  2. Montse , que no hi ha negra , que es marron que combina molt be amb el blau.
    Marta , queda precios, me encanta. Ahir vaig començar clases de Patchwork,be, de fet nomes vaig anar a triar les robes i comprar els materials, dimats començo a fer les mostres.
    roser

    ResponElimina
  3. Que bonic Marta,com m'agradan els teus treballs.
    una abraçada pepita

    ResponElimina
  4. Hola Marta! Acabo de pasar a visitarte porque me ha llamado la atención tu foto de perfil..El gato tiene un gran parecido con el mío y me ha parecido precioso!! y cuando he entrado,me he encontrado con un blog precioso con un montón de cosas interesantes,así que te sigo desde hoy.
    besitos y encantada de conocerte
    por cierto:vaya 3 preciosidades de gatitos ;)

    ResponElimina
  5. Marta,ja porto 4 clases de patchwork i aviat acavare el quilt de mostres. Com que veig que tu fas un quilts molt moderns , em pots recomanar alguna pagina on hi hagin patrons. Es que estic mirant fa dies i nomes veig patrons pero com molt rustics i m'agrada mes aquest estil que tu fas que es veuen mes actualitzats.
    roser

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars