NADAL SOLIDARI

Potser encara no heu triat els regals per aquestes festes i per això, fent de mitjancera, avui us vull enllaçar amb la gent de Dugú Associació



Benvolguts i Benvolgudes,

S´apropen dies de joia i també dies de comprar regals, cagatió, reis, amics i amigues invisibles...

Com ja sabeu, cada any per Santa Llúcia muntem la paradeta a Canet de Mar, on  podeu trobar articles d´artesania portats de Burkina i d´altres indrets d´Africa occidental.
La recaptacío de la parada ens ajuda a seguir tirant endavant els diferents projectes de cooperació que desenvolupem en aquella zona.

Enguany també hi serem a Canet, serà els caps de setmana del 11 i 12, i el 18 i 19, però em pensat amb la gent que no té possibilitat de venir i per això hem muntat la nostra "paradeta virtual".

A través d´aquest enllaç http://dugu.pangea.org/nadal2010/  us oferim la possibilitat d´adquirir els articles de la parada i, a banda de triar un regal bonic, aportareu un altre granet de sorra  a l´ajuda al Desenvolupament del Tercer món.

Una ajuda que té dues direccions, en primer terme ajudem a l´artesà que ha fet aquella peça i en segón terme serà una aportació a una beca escolar, a millorar les condicións d´una associació de dones, a construir aules per l´escola de Gorà...

En l´enllaç us expliquem com podeu fer la vostra comanda i com el pagament es pot fer de manera segura a través de Pay-pal. Les imatges s´han fet amb la resolució suficient per a que pogueu veure bé el detall dels articles i per això us podeu trobar que, segons la vostre conexió a internet, triguin una miqueta a anar-se desarregant, però la petita espera es produirà només el primer cop que les descarregeu.

Per a qualsevol dubte que tingueu, no dubteu a escriure´ns i us farem els aclariments pertinents.

Moltes Gràcies a tothom i, sobre tot, que tingueu  MOLT BON NADAL!!!!

Dugú Associació

Comentaris

Entrades populars