dimecres, 29 de febrer de 2012

L´ EXTRAORDINÀRIA AVENTURA D´UNS GATS I UNS GOSSOS

Raining cats and dogs o el que es el mateix Ploure a bots i barrals.




Aconseguir aquest BOM ha sigut una autentica odissea, d´aqui aquest titular tan pompós.

Des de el mes de maig, ara farà un any que hi anava al darrera, el vaig descobrir al blog de Trelly però em va dir que tenia cobertes totes les places per els blocs que li enviaven a ella i parlant, parlant em va dir que m´el podia aconseguir sencer encara que no seria fins a final d´any aixi que  jo sense pensar.m´ho li vaig dir que si.
Haig de dir que soc un autèntic corcó i a final d´any li vaig enviar un mail però encara no en sabia res, vaig tornar a parlar amb ella a creativa i seguia sense saber.ne res, li vaig deixar un comentari al seu blog quan vaig veure que penjava el BOM com a una de les novetats acabades d´arribar a la seva botiga però no devia veure el comentari.
Vaig tornar a veure el BOM en la seva versió redwork publicat en el blog d´una botiga, era el treball d´una alumna del taller de patchwork i vaig deixar un altre comentari preguntant si el tenien a la venda, però tampoc devien veure´l i haig de dir que tot plegat em va deixar un regust d´incomoditat, de manera que vaig decidir d´oblidar-m´en.
 No crec en el destí, però tampoc crec en les casualitats i quan ja no hi pensava, el primer bloc va apareixer per la meva blogosfera.
Luz, si que em va enviar una resposta, ràpida, atenta i molt amable em va dir que encara podia participar al BOM de Fat Quarter Shop, de manera que m´hi vaig posar en contacte al moment i sense cap problema, directament des de els Estats Units.....




diumenge, 26 de febrer de 2012

CAP DE SETMANA

 Yoko Saito a les mans,



...Bulbs a la terrassa,



... i black angus a la cuina,



dijous, 23 de febrer de 2012

GRACIES

 Júlia, Rosa i Susanna han pensat en mi a l´hora de compartir premis, m´emociona que allò que faig agradi i m´uneixi a d´altres bloggers amb qui comparteixo aficions i gustos. 
Gràcies a totes  


1.- Els meus tres homes son el mes important per mi.
2.- M´agraden els animals
3.- Viatjar
4.- Llegir
5. - Cuinar
6.- Passejar per la platja a l´hivern 
7.- la xocolata desfeta amb xurros

Em sap molt de greu però soc incapaç de triar a 15 bloggers, perquè crec que us els mereixeu moltes mes i perquè a moltes ja us l´han passat, de manera que els deixo aquí penjats perquè els recolliu totes les que passeu per aquí.


 Les normes son;
Afegir el premi al blog.
 Donar les gràcies al blogger que te l´ha passat.
Fer esment de 7 coses sobre tu mateixa.
Enumerar les regles.
Donar el premi a 15 bloggers.
Informar als premiats deixant un comentari al seu blog.

I per últim, respondre a unes quantes preguntes per coneixer.nos una mica mes....

1.- Serie a la que estàs enganxada.... Sherlock Holmes.
2.- Una ciutat.... Nova  York.
3.- Un caprici complert.... Una lampara de lava
4.- Un lloc per enamorar.se.... El Perigord 
5.- Un objecte de desig.... Un Birkin.
6.- Una illa... Islàndia.
7.- Un dissenyador.... Oscar de la Renta.
8.- Un gust.... El gust de la sal a la pell quan surts del mar.
9.- Una fruita.... Els préssecs de vinya a l´estiu.
10.- Una cadena de TV.... Canal cocina.
11.- Un complement.... Els fermalls. 
12.- El millor de la tele.... Apagar.la
13.- Un pla de diumenge de tardor.... Un bon llibre davant la llar de foc.
14.- Postres preferit.... Tiramisú amb gelat de café.
15.- L´última cançó que no et pots treure del cap.... Mirant-me passar 
16.- Una actriu.... Rachel Weisz
17.- Un actor.... Russell Crowe
18.- Una revista.... Country Living
19.-Un somni.... Viatjar al Japó
20.- Últim vici.... Cuina Japonesa
21.- El que em molesta.... Les mentides
22.- Blanc o negre.... Negre
23.- Tinc fòbia a.... Tinc claustrofòbia.
24.- El teu color preferit.... Malva.
25.- El teu animal.... Els gats.
26.- Dia de la setmana.... Divendres.
27.- Perfum que utilitzo.... Carolina Herrera.
28.- Tens les ungles pintades.... En aquest moment, no.
29.- Última vegada que has utilitzat ombres.... En alguna festa.
30.- La meva passió.... La decoració.
31.- La meva peça preferida a la tardor.... La caçadora de pell
32.- Cinc hàbits estranys.....
- M´agrada recollit petxines a la platja. 
- L´olor del mar.
- M´agrada el manga.
- Col·lecciono bolígrafs d´aigua. 
- Disfruto a les botigues de gadgets de cuina i de delicatesen.


diumenge, 19 de febrer de 2012

AQUEST CAP DE SETMANA

Un Haruni a les agulles, 


...brots verds al jardí,


...tonyina a la cuina, la recepta al blog de cuina


...i foc a l´escalfa panxes


BONA SETMANA

divendres, 17 de febrer de 2012

DRESDEN PLATE

Aquest matí hem aprés la tècnica del Dresden plate amb Núria Pujol,
Una mateixa tècnica per diferents definicions


  

dimecres, 15 de febrer de 2012

CALAIX D´ IMPREMTA _7

IDEOGRAMES


Ja sabeu com m´atrau la cultura japonesa, per això vaig decidir que al costat del abecedari hi posaria alguns dels ideogrames que representessin conceptes amb un significat important per mi.
Com que el temps vola i estic immersa en un munt de projectes, però no vull faltar mes a la meva cita quinzenal, avui només us puc ensenyar un parell d´aquests ideogrames.

EL SOL I LA TERRA

 ...i l´ amistat afegiria jo, el vano es un regal  que m´ha fet la Núria....


...i el cor l´ha fet la Mar, com podeu veure, aquest calaix tindrà tant de mi com de les meves dues companyes de projecte, no vull obviar a ningú, però es que nosaltres tres ens varem afegir les ultimes al que va començar l´Anna i va continuar la María.


dilluns, 13 de febrer de 2012

PLAERS DE CAP DE SETMANA

 Tornar-se a posar al dia d´un quilt entre col.legues,



... o preparar una llaminadura per tota la familia,



PANNA COTTA
500ml de nata per muntar
150ml de llet
100g de sucre glass
5 fulles de gelatina
una vaina de vainilla o una culleradeta d´extracte de vainilla

Poseu les fulles de gelatina a hidratar en un bol amb aigua freda, i la nata amb la llet en un cassó a foc suau, afegiu.hi el sucre i la vainilla (si es una vaina, partiu.la i rasqueu les llavors del interior)
Quan estigui a punt de bullir, traieu.ho del foc i afegiu.hi les fulles de gelatina ben escorregudes, remeneu fins a dissoldre.les, aboqueu.ho en els recipients que vulgueu servir.ho o en motllos per desemmotllar en el moment de servir i deixeu.ho refredar.


dijous, 9 de febrer de 2012

DEAR JANE PROJECT_ GENER

B_ 1
BATCHELOR BUTTONS
B_ 2
SWEET TARTER PIE


B_ 3
MIRROR IMAGE
B_ 5
HOT CROSS BUNS



dilluns, 6 de febrer de 2012

MENÚ DE CAP DE SETMANA

CREMA DE CARBASSA I CROQUETES DE SALMÓ

No se si coneixeu o heu sentit parlar de Donna Hay, es una estilista d´aliments australiana que he descobert a rel d´un programa que s´emet a Canal cocina, "La cocina facil de Dona Hay"  i si, les seves receptes son molt fàcils, i tant simples que algunes d´elles personalment no m´acaben de convençer, però no seria just per part meva no admetre que els seus trucs i plantejaments em semblen absolutament genials.
Aquesta es la meva recepta de la crema de carbassa, la que he fet servir sempre, però avui he decidit provar la de Donna Hay i l´he trobat senzillament deliciosa.
Al forn, la carbassa queda caramel·litzada i això fa que conservi tota la intensitat del seu gust.




Partiu la carbassa, poseu.hi sal, pebre i un raig d´oli i deixeu.la al forn (que ja haureu escalfat a 160º) amb una o dues cebes (segons la grandària de la carbassa) i deixeu que es vagi coent segons el pes, però no menys d´una hora, el meu consell es que després d´aquesta hora l´aneu punxant per treure.la quan estigui ben tova.
Deixeu.ho refredar i amb una cullera buideu la polpa de la carbassa i peleu les cebes, poseu.ho tot en una batedora de got, afegiu.hi prou caldo de verdures o pollastre perquè ho pogueu triturar amb comoditat (si no teniu batedora de got, poseu.ho en un bol i tritureu amb la turmix).
Un cop triturat tot poseu.ho en un recipient i al foc, afegiu.hi mes caldo fins que us quedi una consistència de crema i crema de llet al gust, deixeu.ho coure fins que tots els ingredients s´integrin i serviu.
Podeu decorar amb una mica de herbes picades i un raig d´oli, o pernil tallat petit, una cullerada de crema fresca o amb una teula de parmesà.  

dissabte, 4 de febrer de 2012

A PUNT PER "LA SIBERIANA", PERÒ AMB UN BUF DE PRIMAVERA

MILANESE LOOP

No he sabut mai per quina mena de raó, ni qui devia de ser el gracios a qui se li va ocorre de posar nom de dona als mes perillosos fenomens meteorològics que recorren el planeta ...(algun marit amargat.?). 
Tot i que això comença a canviar, aquests dies de fred intens que travessa el nostre país també se li ha atorgat nom femení "La Siberiana", es cert que parlem d´una onada de fred, .....però, calia.? 

Per aquí, el Baix Llobregat no ha nevat, ha fet molt fred això si com a tot arreu, i com a tot arreu la gent per els carrers caminava de presa, arraulida dins d´abrics amb els colls pujats fins a les orelles, carregats de bufandes i mocadors que ens tapaven fins a sota els ulls i gorros de llana, boines i barrets.
A les meves agulles hi havia un cowl que havia començat abans de Nadal i que per una cosa o altre, havia anat deixant i mira per on, un cop acabat no va tenir gaire temps de reposar, tot va ser acabar.lo i estrenar.lo.


La llana Kid classic, com sempre de Rowan.


HARU  (Primavera)

L´ ikebana es un camí de per vida, ja ho sabeu "El mestre t´obrirà la porta, però només tu pots entrar.hi", jo afegiria que no n´hi ha prou d´entrar.hi, que s´ha de fer amb humilitat i la ment oberta.
Una vegada em varen preguntar si el Ka-dô era alguna mena de meditació, pot ser si, però jo mes aviat penso que es una manera de viure, d´interpretar la natura i sobre tot de relacionar.se amb els que ens envolten.
Les meves companyes i jo fem dos cursos d´ikebana l´any, a la tardor i a la primavera, no se si a elles els passa el mateix però entre curs i curs a mi em falten aquestes hores d´aprenentatge i de reflexió, de contactar amb mi mateixa, amb la natura i alhora amb tot l´univers.

Per això, com un autèntic buf que avança la primavera que s´acosta, la nostra Sensei ja ha publicat en el seu blog que el mes que be comencem el nou curs.  


Tècnica SHOKA
Creació d´Anna Sabaté Amorós, Sensei