diumenge, 21 d’abril de 2013

COM ANAR EN BICICLETA

Jo havia fet grannys quan anava a l´escola, de fet, per casa meva va còrrer durant bastant de temps un coixí de ganxet que havia fet a les classes de "labors", i com que les labors no em van entusiasmar mai, ho vaig abandonar completament.

Fins que vaig descobrir tots els blogs fantàstics, amb treballs que em varen, i em segueixen, deixant bocabadada, i m´hi vaig enganxar, ja sabeu allò que es diu, que hi ha coses que no s´obliden mai, com anar en bicicleta.

Doncs, com si tornés a agafar una bicicleta, em vaig donar compte de que sabia fer moltes coses que ni m´imaginava que recordés i que el ganxet que no m´havia agradat mai gaire i els grannys en especial que havia odiat tant, ara m´entusiasmaven, ...així que quan vaig veure aquesta manta vaig decidir que l´havia de fer.   
L´ inspiració va venir de Pinterest i aquí teniu l´enllaç.dimecres, 17 d’abril de 2013

ELS TARONJES I ELS GROCS
divendres, 12 d’abril de 2013

ELS MARRONS
dimarts, 9 d’abril de 2013

ELS VERMELLSdivendres, 5 d’abril de 2013

SERÀ QUE LA BLOGOSFERA ENS FA PERDRE ELS PAPERS....?

O ES QUE INTERNET ES LA COVA D´ALI BABA...?

Fa unes setmanes, una companya de les classes de patch va acabar una vànova infantil, encantadora, ...no us ho sembla.? 


Un patró tret d´aquest d´aquest llibre, de Susan Cousineau


Dons la sorpresa ens va arribar ahir en forma d´un mail privat al blog que compartim, ....una bloguera que per el que es veu ens visita de tant en tant ens ha fet saber que li hem copiat el patró, ens diu que encara que a internet, molta gent te per costum copiar la feina dels altres, el correcte es respectar la creativitat aliena i que si fem servir alguna cosa d´un altre blog s´ha de demanar permís i posar de on ho hem tret, i encara mes quan algunes, (ella) no s´hi guanyen la vida, però tenen petites coses a la venda i acaba dient que nosaltres en el seu lloc també demanariem respecte per la nostre feina.    

Us puc assegurar que aquesta senyora no es diu Susan Cousineau que al cap i a la fi es l´autentica creadora del patró, i que encara que ho fos, quan varem comprar el llibre ja varem pagar el copyright.  

Després d´haber-nos tractat d´irrespectuoses, d´aprofitades i fins i tot d´"amigas de lo ajeno", ens hem hagut de moure per demostrar.li que hem tret el patrò del llibre i fins i tot enviar-li les fotos interiors del quilt.
Desprès d´això, la seva resposta ha sigut que no coneixia el llibre, "perdonadme" i "besos".

Es que ens em tornat tots boixos.?
La persona que ens acusa sense probes ni informació, es la mateixa que esta venent com a propi el treball d´una altre ....es clar que si t´enganxen amb el cul a l´aire, sempre ho pots acabar amb un senzill i elegant "perdonadme, besos".

Vosatres enteneu alguna cosa.?
....Perque nosaltres, no.

Mentrestant......  Abrete Sesamo!!!!!!!!