dijous, 27 d’agost de 2009

DIMITY SOMNIADORA

Anni Downs, diu de Dimity, que es un llegendari Àngel somniador, que li agrada seure damunt d´un turo i observar el núvols i sentir com creix l´herba sota els seus peus.Es diu que els somnis son una finestra a la nostre anima, a ella li agrada parlar amb els arbres i preguntar als núvols sobre les grans qüestions de la vida.

Dimity es l´últim Àngel, següent pas, muntar els blocs.

dimarts, 25 d’agost de 2009

PREPARANT la TARDOR

Les llanes les he comprat a "All you knit is love"
Alpaca i acrilic per a una bufanda adolescent, Big fabel de Drops.Merino i Cashmere amb seda de Filatura di crosa,


Plantant mongetes, aquest cop en testos.

dilluns, 24 d’agost de 2009

ZOE & PRUDENCE, LES MILLORS AMIGUES

Diu Anni Downs que desde l´escola, Zoe & Prudence van saber que volien estar juntes per sempre, amb molts moments feliços en les seves vides. Eren inseparables, tant que tot ho feien juntes, tan juntes que sovint les ales d´una s´enredaven amb les de l´altre.divendres, 21 d’agost de 2009

SEGONA TONGADA


Desprès de les tomaqueres, escaroles i enciams.


dijous, 20 d’agost de 2009

SARAH QUILTER

Diu Anni Downs que 200 UFO´S no son suficients per Sarah, peró que es veu obligada a retallar la seva creativitat a causa de el espai del que disposa a casa seva. Sempre està ocupada posant l´agulla a la tela i sempre hi ha una cosa nova per a començar, una tela acabada de descobrir que ha de tenir, (mai en té prous), ó un projecte magnific sense el que no pot viure.
Us hi sentiu identificades.? ..... Jo sí.dissabte, 15 d’agost de 2009

JIYUKA (treball lliure)
dilluns, 10 d’agost de 2009

TILLIE, THE TEA LADY

Diu Anni Downs que amb una tassa de te a la mà, a Tillie li sembla que els problemes del món es fan mes petits, serà per la mena de fulla, tan especial, que fa servir.?

divendres, 7 d’agost de 2009

CHARLOTTE FASHION VICTIM


dimecres, 5 d’agost de 2009

HARRIET

Diu Anni Downs que Harriet s´estima mes la vida tranquil·la del seu hort, que el tragí d´Angel City, per ella la vida es perfecte quan pot observar la caiguda de les flors desprès de la floració, mentre creix la fruita en els arbres.
Les pomes son la seva especialitat, pernil amb pomes, pomes al caliu, pastis de poma. Aquest any es prepara per guanyar el concurs de cuina que durant cinc anys seguits ha guanyat la Sr. Croft amb el seu pastis Danès extra cruixent de poma.dilluns, 3 d’agost de 2009

FRAN EDUCADORA