LLAMINADURA de CAP de SETMANA

BROWNIE amb SALSA de XOCOLATA BLANCA.


70g de Farina.

220g de mantega

120g de nous.

4 ous.

220g de sucre.

120g de xocolata fondant de cobertura

En un recipient al bany Maria (o en el microones) foneu la xocolata i la mantega, deixeu refredar una mica, ha de quedar tebi.

En un bol apart poseu la farina, els ous i el sucre, remenant be fins que quedi una pasta ben lligada, piqueu les nous que desprès afegireu, no han de quedar gaire fines.

Afegiu la xocolata desfeta, (tèbia) a la barreja anterior i les nous picades i remeneu de nou.

Unteu un motlle amb mantega i aboqueu la massa, poseu al forn durant mitja hora a 180º, teniu en compte que cada forn es diferent per la qual cosa heu d´estar pendents de la cocció. Un cop fred desmotllem.

PER LA SALSA DE XOCOLATA BLANCA.

Una pastilla de xocolata blanca si la trobeu de cobertura millor, si no qualsevol xocolata blanca us serveix.

Desfeu.la al bany maria (o al microones) afegint-hi 200ml de crema de llet i desprès un raig de brandi (al gust).

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada