UN NOU CALAIX D´IMPREMTA

Hi va haver una temporada en que, sobre tot en els blogs d´autores franceses, es va posar de moda brodar les caselles d´un calaix d´impremta, ja n´haureu vist, eren moltes les que periòdicament anaven presentant els seus avenços i haig de dir que alguns feien autentica enveja, treballs delicats sobre gràfics molt bonics.
No cal dir que aquesta tendència, aviat va traspassar fronteres, ja sabeu com es això de la blogosfera, així que qui mes, qui menys, ens varem llençar a buscar el nostre calaix per algunes webs de compra venda o donant veus, per si algun amic tenia un familiar que tingues un conegut.....
En fí, en aquell moment, nosaltres erem tres a la caça del calaix i els varem aconseguir perquè una de nosaltres havia tingut un veí impressor.
Jo hem vaig enganxar a un grup que si no recordo malament, presentaven un brodat cada quinze dies, i per mi allò fa ser un greu error, vaig fer moltes caselles depresa i corrent, sense estar gaire convençuda, alguns brodats perquè eren rapits o perquè ja coincidien amb les mides de la casella i no tenia temps d´adaptar-la, i com no podia ser d´altre manera quan el vaig acabar els hauria canviat quasi be tots.
De manera que un altre dels meus propòsits per aquest aquest any es refer-lo, però aquest cop m´ho prendré amb tota la calma del món.

L´abans. Juny de 2014



Comentaris

  1. Però faràs un de nou o canviaràs algunes casellas del que ja tens? Sigui quina sigui la decisió, ben fet si el nou serà més bonic, que aquest ja ho és.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Digna. No en faré un de nou, però si que canviaré caselles, crec que serà mes que algunes, com dic en el post ara però, m´ho prendre amb calma.

      Elimina
  2. A miaquests calaixos em fascinen, els trobo d'una bellesa excepcional, el teu també. Algun cop a la meva vida en faré un, no sé quan ni per on començar, però el faré!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon día Albis. Si posa-ho a la teva llista de projectes, de veritat que resulta molt satisfactori, pero per si et serveix la meva experiència, no vagis amb presses i tria molt be allò que hi vulguis brodar.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars