CREMES A LA TAULA

Crema de pastanagues amb llet de coco i cúrcuma

750 g de pastanagues
250 g de patata 
una ceba
una cullerada d´oli d´oliva
400 g de llet de coco
750 ml de brou de verdures
20 ml de suc de taronja
un polsim de cúrcuma
sal i pebre

1_Peleu les cebes, les pastanagues i les patates i trossegeu tot en trossos grossos, saltegeu-ho amb l´oli d´oliva i deixeu-ho enrossir.
2_Afegiu-hi la llet de coco i mes o menys la meitat del brou. Deixeu-ho coure uns 20 minuts.
3_Tritureu la verdura i afegiu-hi la resta del brou, deixeu coure uns cinc o deu minuts mes i condimenteu amb la sal el pebre i la cúrcuma i afegiu el suc de taronja.
Una opció al servir, es amb una cullerada de "crème fraîche" a sobre la crema, però jo hi vaig ratllar una mica de tòfona i un rajolí d´oli de tòfona. 





Comentaris