LA MONA

SARA

Aquest pastis va ser creat per els pastissers de Barcelona en homenatge a l´actiu Sara Bernhardt durant una estada d´aquesta a Barcelona.



Preparaciò en Thermomix

Per el pà de pessic

4 ous,
120g de sucre,
120g de farina de rebosteria
Un polsim de sal.

Per l´almívar

100g de sucre,
100ml d´aigua.

Per la crema de mantega

225g de mantega,
5g d´extracte de vainilla
225g de sucre glass
50 ml de llet

Per guarnir
ametlla laminada
Uns ous de xocolata i uns plomalls de colors

1. Engega el forn a 180º en el meu amb aire calent.
2. Posa la papallona en el got de la thermomix i afegeixi els ous, el sucre i la farina tamisada, programa 5 minuts, 37º de temperatura i a velocitat 3
3. Mentrestant unta mantega per les parets i el fons del motllo i després aboca-hi la massa i ho deixem coure dins del forn un mínim de vint minuts, cal comprobar amb un escuradents quan el pa de pessic es del tot cuit.
4. Deixa refredar i desmotlla.
5. Obre´l per el mig i xopa les dues cares amb un almívar que hauràs fet amb l´aigua i el sucre, introduint-ho tot junt dins el got de la thermomix i programant 10 minuts, a 100º de temperatura i a velocitat 2.
6. El seguent pas serà fer la crema de mantega. Amb la papallona dins el got de la thermomix hi introduïm tots els ingredients i programem 50 segons a velocitat 3 i mig
7. Per acabar posem una capa de pa de pessic sobre l´altre i el cobrim amb la crema de mantega i amb l´ametlla laminada.
8. Guarniu.lo al gust


Comentaris

Entrades populars