ESTAN MORTS ELS BLOGS?

Ja fa mesos que escoltava una conversa entre una amiga blogger i una col·lega seva que te una botiga de miniatures y aquesta li deia que els blogs estan morts, que la gent es comunica per facebook que es mes immediat, la gent marca un "Me gusta" i llestos.
I possiblement te raó, no se si us ha passat a vosaltres, però jo no he notat una baixada significativa de les visites, però si dels comentaris, i també he notat que si, que es cert que moltes blogguers publiquen a facebook i ja no ho fan en el blog.
A mi, facebook no m´agrada, que voleu que us digui, serà molt immediat, arribarà a molta mes gent, però jo penso que un blog permet molta mes creativitat en la presentació dels nostres treballs, uns fotomuntatges mes elaborats i sobre tot a mi em permet extendre´m en el text de les entrades.
Es cert que algunes passem temporades de desconnexió i per que no dir-ho d´un punt d´abandonament, del blog i de la blogosfera en general, jo n´acabo de passar una.

El fet es que s´ha acabat 2014, i un dels meus propòsits per l´any nou es el retorn a la blogosfera.

BENVINGUT 2015


Comentaris

  1. Totalment cert !!, jo també ho he notat, hi ha una baixada notable d'activitat a la blogosfera. A mi tampoc m'agrada gaire el facebook, de fet només l'utilitzo per jugar i poc mes. Esperem que el 2015 la gent s'anime i publiqui i comente mes, i si no que tinguem un bon any, ple de coses bones i de canvis en el nostra entorn. Un abraçada i molt, molt BON ANY !!!.

    ResponElimina
  2. HI estic d'acord. Abans escribies un post i s'omplia de comentaris, ara tenim sort si algú passa a dir-te hola. Hi ha visites perqué es veu a les estadístiques peró ningú es molesta ja a comentar. Cada vegada hi ha més blogs que de cop i volta t'adones que fa molt que no han publicat. Peró el cert és que m'agrada escriure el meu blog, per a mi és com un diari i crec que malgrat que de vegades m'ho plantegi, no el deixaré. Petons i Feliç Any Nou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la visita. Que tinguis un bon any

      Elimina
  3. Tens tota la raó. Jo també m'he fet el próposit de publicar més sovint. No es pot comparar pel emu gust, un comentari amb un "me gusta".
    Perons i bon any

    ResponElimina
  4. Un magnífic propòsit! Jo també tinc blogs en català i no podem deixar-los, els hi hem de donar vida! :-)

    A mi tampoc m'agrada feisbuc. No m'agrada gens com està dissenyat. Tenia un compte i el vaig tancar.

    ResponElimina
  5. Gràcies per el comentari, Assumpta a veure si entre tots ho aconseguim.
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars