divendres, 29 de novembre de 2013

SUIKEI



Misteri diví
en aquestes fulles de tardor
que cauen
sobre els budes de pedra

Imaizumi Sogetsu


BON CAP DE SETMANA


dimecres, 27 de novembre de 2013

BOSSA PER LA MITJA

Moltes ja coneixeu Quiltsmart i els seus magnífics patrons, fàcils i rapits.
aquest es el resultat de l´Smart bag interfacing.

Cara A



 i Cara B





diumenge, 24 de novembre de 2013

UN DIA PERFECTE...!!!!!!

RED VELVET


A mi la paraula "vellut", lluny de despertar-me sensacions de suavitat i dolçor, sempre em porta a la ment paraules agredolces, dures i estripades, i un nom "Velvet underground".
Es mes que probable que Lou Reed, es decantes per un bourbon abans que per un cup-cake, pero es que mentre els feia, no podia deixar de cantussejar aquesta cançò, i com que també per mi ha sigut un dels grans genis del segle, els hi havia de dedicar. 


220g de farina de rebosteria
1cullerada sopera de cacau en pols
1 sobre de llevadura royal
110g de formatge fresc batut
100g de mantega a temperatura ambient i tallada a quadradets
180g de sucre 
2 ous
1 cullereta de colorant vermell
1 cullereta d´aroma de vainilla

Comenceu per encendre el forn a 175g i prepareu la safata amb les càpsules de paper.
Poseu en un bol tots els ingredients secs, la farina, el cacau en pols, la 
llevadura i el sucre i, barregeu be.
En un altre bol els ingredients humits, el formatge fresc, la mantega, el colorant, l´aroma de vanilla i un ou, barregeu fins que aquest primer ou estigui ben incorporat i llavors hi afegiu l´altre i torneu a batre fins que aquest ou també s´hagi incorporat totalment.
Tot seguit, afegiu el contingut del bol amb els ingredients secs, en l´altre bol que conté la massa humida, feu-ho en tres cops, per tal de que tot quedi ben barrejat i sense grumolls.
Ompliu les càpsules dos terços de la cabuda total i poseu-ho al forn, deixeu-ho uns quinze minuts, però assegureu-vos de que estan ben cuits, punxant-los amb un escuradents

PER EL FROSTING

90g de mantega en textura de pomada
250 de formatge philadelphia o similar
135g de sucre glass

Bateu la mantega amb el sucre i poc a poc aneu-hi afegint el formatge, eviteu els grumolls.



BONA i DOLÇA SETMANA!!!!!!

divendres, 22 de novembre de 2013

JIYUKA



M´assec en seiza,
El meu cor camina
cap a l´aigua trasparent 


BON CAP DE SETMANA

dimecres, 20 de novembre de 2013

WHIMSICAL QUILT GARDEN _3

 











divendres, 15 de novembre de 2013

PAISATGE



L´aire fresc de tardor
arriba a les flors d´hortènsia
al país de Shinano

Hisajo Sugita

BON CAP DE SETMANA

dimecres, 13 de novembre de 2013

GUARDA AGULLES








Del llibre d´anni Downs  Some kind of wonderful


dilluns, 11 de novembre de 2013

DEAR JANE_ NOVEMBRE 2013

F-9 AUTUMN ASTER




F-10 POTHOLDER




F-11 ON TARGET


F-12 STARBURST



F-13 TOUR DE FRANCE



divendres, 8 de novembre de 2013

MORIBANA VERTICAL BASIC



Un pètal de flor
deixa la branca. 
Silenci


BON CAP DE SETMANA

dimarts, 5 de novembre de 2013

CALAIX D´IMPREMTA _19

BOTONS







i un record de la platja de Saint Malo