dissabte, 28 de setembre de 2013

PASARELAS DEL VERO

dimarts, 24 de setembre de 2013

"POCHETTE" DE BOQUILLA

Aquest kit el varem comprar a mitges la Mar i jo, a la fira de Castell d´Aro, si no recordo malament a l´stand del Racó de la Vane.

He canviat les robes perquè m´agradaven mes aquestes que feia temps que tenia en un calaix, especialment l´estampada que tant visualment com al tacte, recorda a les tapisseries antigues i li dona un aire vintage.


divendres, 20 de setembre de 2013

WHIMSICAL QUILT GARDEN_ 1


dimecres, 18 de setembre de 2013

SAINTE- MARIE- AUX- MINES

Sainte-Marie-aux mines, com diu el seu nom, es un poble de tradició minera a la regió d´Alsacia, amb una forta connexió amb els Amish, de fet Jakob Ammann fundador d´aquest moviment religios, es va establir prop de Sainte-Marie pels voltants del 1700 on hi va estar fins el 1712 quan els anabaptistes d´aquella zona veren ser expulsats.
L´any 1995 l´associació francesa Anabaptista, i historia mennonita hi va celebrar el 300 aniversari del naixement d´aquest moviment.
 Allò va representar, marcar Sainte-Marie al mapa, hi varen acudir mes de cinq mil visitants de tot el món, fascinats per els amish i per Jacques Légeret i la seva esposa Catherine, importants col·leccionistes de Quilts amish.
D´aquí va sorgir la idea de fer-hi una trobada anual de Patchwork.
Tot el poble s´hi aboca i les exposicions es mostren des de l´església, fins a l´escola i fins i tot en el aparadors d´algunes botigues, ...ó la perruqueria. dimarts, 17 de setembre de 2013

NO TOT ES PATCH_ 2

STRASBOURG
dilluns, 16 de setembre de 2013

NO TOT ES PATCH

COLMAR


diumenge, 15 de setembre de 2013

PER DIR ADÉU A L´ESTIU...

i abans de remprendre la rutina del tot, .... UNA ESCAPADETA
dimarts, 10 de setembre de 2013

FEM VIA....


Vinc d´un grup de persones que va arribar a Catalunya des de el regne de França en el segle XVI,  fugint de la fam o d´altre tipus de conflictes, ho ignoro, el cas es que es varen establir a Sabadell i després a Santiga on es van fer pagesos i de allà a Mataró, on vaig néixer jo.
Generació rera generació ens vam anar adaptant i fent nostre aquesta terra d´acollida.

Ha arribat el moment de fer un pas mes.

Soc el blog 295 d´aquesta cadena que ha de recorre la blogosfera i dono la mà a  My world of wool.