dimecres, 28 d’agost de 2013

M´AGRADA COSIR

Aquest cop, i sense que serveixi de precedent, vaig per endavant dels objectius d´un  SAL.


He fet servir les mides que ja es van donar a la primera entrega i hi he anat afegint allò que m´ha vingut de gust, al meu aire,
.....un boto d´un cabdell de llana amb les agulles de fer mitja, ....unes bobines petites, antigues, ....nyèbits i, ....un ganxet treballat.


No es millor que tenir.ho tot en un una capsa dins d´un calaix.?
L´últim quadre, al costat del ganxet buit, preparat per el darrer objectiu, un pot de botons.dijous, 22 d’agost de 2013

COMPTE AMB VODAFONE!!!!!!

Si teniu una permanència amb Vodafone us interessa saber que no juguen net.

Imatge d´internet

 El sr. Maduixes i jo ens varem acollir a una permanència que acabava aquest proper mes de novembre, ja sabeu, et donen un telèfon a canvi, cosa comprensible, d´uns anys de fidelitat a la companyia.
A aquestes alçades però, cansats de pagar una quota que amb la puja de l´IVA s´ens havia enfilat per sobre dels cent euros mensuals, varem decidir buscar una companyia que ens oferís un servei, si mes no similar, però a un preu molt mes assumible.
Varem comunicar a Vodafone que ens donàvem de baixa, i llavors hi va haver una contraoferta que fins i tot millorava la de la futura nova companyia, però que per diverses raons, sobre tot per falta de confiança per part nostre, no varem acceptar.
El dia 20 d´agost va ser el dia del canvi de companyia i Vodafone ens va deixar sense línia des de primera hora del mati tot i que no tindríem la de la nova companyia fins a les dues de la tarda. Però es que a les dues de la tarda i amb les noves targetes SIM seguíem sense servei, llavors a Jazztel ens varen dir que segurament era per que Vodafone no devia d´haver alliberat els telèfons, vam trucar a Vodafone i la resposta va ser "Que no podien alliberar els telèfons per que ja no teniem contracte amb Vodafone".
Amb cara de gili......, ja us ho podeu imaginar, varem preguntar, "I doncs? ....que hem de fer.?, a part de llençar els telèfons i comprar-ne de nous, es clar?
i ens varen dir que a qualsevol botiga de telefonia, ens els alliberaria,  però llavors a la botiga, un dependent amb un punt d´emprenyat ens va contestar que "alliberar un telèfon que no es de la teva companyia es il.legal i que Vodafone sempre feia el mateix".

Conclusió;
Si heu de canviar que us el alliberin abans, a nosaltres la broma ens ha costat 50 € de penalització per les permanències i dos telèfons nous,


Ara, per el que jo se, qui mes qui menys, tothom ha tingut problemes amb una companyia o altra.

dissabte, 17 d’agost de 2013

AIRE, ESPAI I LLUM

Quan vaig començar en això del patch, hem vaig preparar un raconet a l´habitació de la planxa.
En aquell moment jo no tenia ni maquina de cosir, pocs estris de costura i espai suficient per els blocs de la meva vànova d´iniciació, però amb el temps, el raconet s´ha anat omplint de mobles, estanteries i caixes, ...llibres, patrons, robes, projectes, llanes.... en fi, que s´ha acabat convertint en un autèntic cau.
 Per això i aprofitant que un s´independenditza,  els meus trastos i jo ens traslladem.
Una paret fora, reorganitzar l´espai, una mà de pintura, una mica de paper i, voilà, el meu nou taller.
...En fí, que el senyor maduixes esta desitjant tornar a la feina per que, segons diu, hi està mes tranquil i jo,  ...jo, necessitaré que comenci el curs per refer-me d´unes vacances tan atrafegades.


Vull agrair la generositat de Carbassona, que a finals de juliol em va atorgar un premi i, que per això mateix de la reforma no he pogut publicar abans.


Les regles d´aquest premi son;

- Enganxar la imatge del premi al blog.
- Enllaçar amb el blog de la persona que l´ha atorgat.
- Explicar set coses sobre tu.
- Atorgar el premi a quinze blogs mes.

-Soc molt activa però també hem deixo endur per llargs períodes de mandra. 
-Els nens i els animals desperten tota la meva tendresa.
-M´agrada prendre l´aperitiu, i sopar de tapes.
-M´agrada cuinar, sobre tot per els meus. 
-M´agrada viatjar.
-M´agrada veure riure als meus fills.
-Soc tossuda i impulsiva.

Respecte a atorgar el premi a quinze blogs mes, ja sabeu que em resulta impossible triar i que us el deixo aquí per a totes vosaltres.

També vull fer esment a totes les persones que s´afegeixen als meus seguidors i amb qui no puc contactar personalment, en alguns casos no puc accedir a l´enllaç amb el seu blog i d´altres no en tenen.

Gràcies per seguir-me