RAVIOLIS DE PASTA FRESCA, FARCITS DE CARXOFA AMB SALSA DE TOMÀQUET CASSOLANA

Així com una "fashion victim" no pot prescindir d´un sortit fons d´armari, ni les addictes al patch podem reprimir l´impuls d´acaparar robes per el nostre fons de calaixera, a mi que també m´agrada cuinar, però que no tinc tot el temps que m´agradaria per dedicar m´hi, intento tenir un fons de nevera, o de congelador,  alguna cosa que poder afegir a un plat rapit de peix o carn, fins i tot a una pasta o a una amanida quan s´arriba a casa amb poc temps i et trobes a la teva gent preguntant que hi ha per sopar.


Tinc la gran sort de poder gaudir de la collita de l´hort d´amics per fer unes refrescants amanides, o cremes de tomàquet per les nits d´estiu i quan ja son massa madurs transformar-los amb aquesta màquina magica que es la Thermomix, en salsa de tomàquet fregit, per tenir-la a mà en el congelador.

Els ravioli de carxofa, son de La Botticella, si sou de Mataró o del Maresme, si no us queda massa lluny, acosteu-vos-hi i proveu les seves extraordinàries pastes fresques, farcides o no, importades directament d´Itàlia.

Quan l´aigua bulli tireu-hi la pasta, i quan torni a bullir deixeu-la 3 minuts,
escorreu-la i barregeu-la amb la salsa que mes us agradi, o amb un raig d´un bon oli verge d´oliva.
A mes de ser molt bones, també en pots tenir de diferents varietats al congelador.


Comentaris

  1. Que bo !!!, jo trobo la pasa fresca també amb carxofes, bolets, nous amb formatge de cabra, i altres a l'illa de Barcelona. bon profit !!!: Petons.

    ResponElimina
  2. si veu aquest plat el meu fill, demà el tens a dinar a casa teva jjejeje. tenen molt bona pinta!!!
    petons
    carmen

    ResponElimina
  3. Ostres! Farcits de carxofa no els he probat mai! l'altre dia en vam fer d'aubergínia i mare que booons! :)
    Ptons.

    ResponElimina
  4. Ains Marta menys mal que acabo de dinar, tot i aixó ja estic amb la boca plena d'aigua, no he menjat mai farcits de carxofa, quina exquisiteça. haurem de tastar-los oi? apa ja mas deixat amb les ganes hehhehehe.
    petons guapa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars