dijous, 27 de setembre de 2012

EN QUE ESTIC FICADA......

La Marisa es la creadora d´un magnific patró que es diu Scabiosa Shawl, i aquest passat mes d´agost va proposar de fer un KAL per que totes les que ho volguéssim ens poguéssim afegir a ella.
No cal dir que jo ni m´ho vaig plantejar.
Vaig molt endarrerida, l´he desfet, pot ser que mitja dotzena de vegades, ....Ara perque s´ha m´ havia escapat un punt, ....ara perque entre xerrada i xerrada ja no sabia per on anava, ....Ara perque em relliscava una de les agulles i el calat a fer punyetes....

Us en poso un petit tast, per que ara sí que comença el meu curs.


dilluns, 17 de setembre de 2012

EL TALLER LA LLANA FA UN SORTEIG

Llanes tenyides artesanalment, amb tints naturals.

No deixeu de donar.hi un cop d´ull.  El taller de la llana.


diumenge, 16 de setembre de 2012

IMATGES DE VACANCES


...I un de mes
BEN TROBADES DE NOU

dimarts, 4 de setembre de 2012

ARA QUE LA MAJORIA TORNA,.....

.....a els que s´han mantingut al peu del canó, no per gust es clar, ni per altruisme, si no per els torns de vacances del personal dels que no abaixen mai la persiana, sector financer en el meu cas, ens ha arribat el moment de fer la bossa.


A tots els que torneu, que tingueu un bon reinici, 
Als que com jo comenceu vacances, disfruteu-les

dilluns, 3 de setembre de 2012

EL CICLE DE LA VIDA

La meva mare va fer 80 anys el dia vint d´agost, però fins aquest cap de setmana no ens varem poder trobar tots, ja se sap, les vacances.
L´ultim vuitantè aniversari que jo recordo, el del meu avi, també va ser un berenar familiar, un mes d´octubre, en la mateixa casa i  amb la mateixa gent, quasi be tots, alguns ja no estan entre nosaltres, d´altres s´han anat afegint a la família mes tard, i els mes joves, sobre tot els petits encara no eren al món.