dimecres, 25 de juliol de 2012

UN GUARDA BLOCS..?

Confesso que un guarda blocs es una peça que mai m´havia semblat útil, però es que tots els meus projectes actuals es divideixen en blocs, Mystère quilt de Yoko Saito,  Raining cats and dogs i un cobrellit que estic fent amb la tècnica de les pinyes....
Tot això em va portar a preguntar-me, ...m´ hauria de fer un guarda blocs.? ....i per a sorpresa meva, vaig arribar a la conclusió de que en necessitava un, si no volia tenir tots els blocs mal apilonats i arrugant-se en un calaix.

El meu primer pas va ser preguntar a la Núria com havia  fet el seu i després buscar algun tutorial per la xarxa, definitivament els tutorials no em varen convèncer i em vaig decidir per l´explicació de la Núria.

He fet servir robes del meu fons, un Layer cake de Bunny Hills Desing combinada amb una roba de la colecció Porcelina de Marcus Fabrics      


Tot i això no m´he decidit a tancar-lo perquè, per el meu gust, els colors han quedat una mica massa pastelosos i espero trobar una manera que sigui trencadora, rústica potser, ...res a veure amb llaçades ni botons.
...segurament ho sabré quan ho vegi,


Però de moment n´estic satisfeta i a mes, ja tinc tots els meus blocs ben endreçats.


diumenge, 22 de juliol de 2012

D_3 JASON´S JACKS


dimecres, 18 de juliol de 2012

dilluns, 16 de juliol de 2012

D_2 MOUSE IN A MIRRORdilluns, 9 de juliol de 2012

D_1 ALISON´S GUIDING LIGHTdivendres, 6 de juliol de 2012

RAINING CATS AND DOGS _ BLOC 1

DEURES D´ESTIU

CADELLS CONSENTITSdilluns, 2 de juliol de 2012

C -13 (UNA JUANITA MES)

LAKOTA SIOUX