dilluns, 30 d’abril de 2012

CALAIX D´IMPREMTA _ 10

ÚLTIMS IDEOGRAMES

ANIMA I FLOR


COR I FELICITAT


INFANT I CEL


MARE I PAU


VENT I PLUJAdilluns, 23 d’abril de 2012

PUNTS, LLIBRES I ROSES

Deia Terenci Moix que un llibre t´ha d´atrapar des de la primera frase.
 Per mi la primera pagina es la mes important per que determina l´aním amb que em prendré l´historia, haig de dir que amb el primer llibre que vaig poder comprovar aquesta teoria i que hauré de rellegir per que el tema pren cada vegada mes actualitat (pura xafarderia, però un extraordinari divertimento) va ser precisament "Garras de astracán".
 No sempre es així, com es natural, però el que jo espero es que després d´algunes pagines, la historia o el tema em cali de tal manera que el llibre em cridi a llegir.lo en qualsevol moment i que al acabar.lo el regust d´aquella historia em duri fins al punt de no sentir la necessitat de començar un altre llibre de seguida si no de voler seguir gaudint.la.
 Cada vegada em costa mes trobar autors que em sorprenguin, histories inesperades, llenguatges lleugers i ben estructurats i sobre tot arguments desenvolupats amb un ritme constant que no perdi interès des de la primera pagina fins a la ultima, llavors acabo retornant al que son una aposta segura per mi, escriptors/escriptores que segueixo incondicionalment, temes que m´interessen o clàssics de la meva llista de lectures pendents.


Dimarts passat a Fil d´Or varem fer un mini taller de punts de llibre i jo n´he afegit alguns als llibres que regalo avui, o al menys aquesta era la meva intenció, ja que un espavilat s´en ha quedat algun per regalar.lo ell.

BON SANT JORDI

divendres, 20 d’abril de 2012

DEAR JANE _ 14

OBJECTIUS DE FEBRER

B-6 Wild Goose Chase


B-7 World series


B-8 Water Lily


 B-10 Hud´s Trophy


dimarts, 17 d’abril de 2012

BEAUJOLAIS QUILTEXPO i 3


Editat el dissabte 28 d´Abril a les 18:41

Acabo de rebre un mail de madamme Takae Imajo-Beauregard on em fa notar la meva equivocació al afegir "altres creadores" a unes obres que son només creació de Yoko Sekita, de manera que aqui teniu la meva rectificació. 

YOKO SEKITA

UNA PASSADA


EN EL RESTAURANT
UN CASAMENT A LA PRIMAVERA


 JOC SOLITARI


UNA CASA FAMILIAR


dilluns, 16 d’abril de 2012

BEAUJOLAIS QUILTEXPO_2

COREA DEL SUD

Patch amb sedes, amb brodats, cercles (com podeu entreveure darrera del principal), delicades combinacions de colors


 EGIPTE
ELS TENTMAKERS DEL VELL CAIRE.
Us deixo el link amb l´ explicació des de la mateixa organització per que en sapigueu mes.
Demà Yoko Sekita.

diumenge, 15 d’abril de 2012

BEAUJOLAIS QUILTEXPO_1

Les fires son quasi sempre iguals, en canvia l´ubicació, la grandària i la masificacio, però malauradament les zones comercials aporten poques novetats i els productes que estan a la venda es troben a tot arreu i si no, sempre es poden aconseguir via on-line.  
Però les exposicions son una altre cosa i tot i que com podeu suposar no ho vaig fotografiar tot, si que hi havien treballs molt interessants com aquest amb càpsules Nespresso, 


...o aquest sampler amb hawaians,


...aplicacions inspirades en la natura,


...abstractes,


...i en el regne animal.


Demá, la participació internacional Egipte i Corea.