D-8 DEE DEE´S DELIGHT

En plena ona de calor.
Segons diuen encara durara fins el cap de setmana i com deiem l´altre dia amb la Roser, sense ganes ni d´agafar l´agulla.

Tot i això, algunes, o sia jo, som incorregibles, així que mandrosa i tot m´he apuntat a un KAL que ha organitzat Marisa i que començarem al setembre. 

De manera que com que tinc un encàrrec molt especial d´una companya i m´estic quedant altre vegada endarrerida de juanites, i de projectes .... m´haig d´espavilar.

I com deia aquell ......"Yo sigo"




Comentaris

  1. admiro la teva voluntad d'apuntarte al kal, pero nomes falten 7 dies per setemmbre i molt em penso que encara fara molta calor. Avui estic que o tiro, es insoportable , ahir a Girona 40 graus , avui una mica menys pero molt malament, a veure si el cap de setmana podem anar a mar i estar tot el dia en remull.

    roser

    ResponElimina
  2. He mirat el link al kal de la Marisa. Quina enveja. Ja m'apuntaria lerò sense tenir idea de com fer-ho.....em tocarà mirar els vostres progresos.
    La juanita molt maca.
    Petons

    ResponElimina
  3. Ànims doncs amb tots els projectes!!!! La calor és esgotadora.
    Un petonàs i això " tu segueix"!!!!

    ResponElimina
  4. Ja em tenta ja, el kal de la Marisa!!! Algunes som incorregibles!! Petonets

    ResponElimina
  5. Veig que segueixes treballan, jo estic molt "manta" no faig res de res parlan de manualitats. La teva nova juanita molt bonica de colors, i ara que ja sabía que era un SAL veig que també existeig un KAL i em torno a quedar igual, semble que encara em quedan coses per apendre. Avui fa un día tipic de Camprodon (el primer) sol pel matí i pluja per la tarda, hem tingut uns dies totalment atipics per akí amb molta calor, es la primera vegada en 20 anys que es dorm sobre el llit i amb la finestra oberta, la gent de akí no recorden una calor com la d'aquest any. Dintre d'una setmana torno a la normalitat, una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars