PUNTS, LLIBRES I ROSES

Deia Terenci Moix que un llibre t´ha d´atrapar des de la primera frase.
 Per mi la primera pagina es la mes important per que determina l´aním amb que em prendré l´historia, haig de dir que amb el primer llibre que vaig poder comprovar aquesta teoria i que hauré de rellegir per que el tema pren cada vegada mes actualitat (pura xafarderia, però un extraordinari divertimento) va ser precisament "Garras de astracán".
 No sempre es així, com es natural, però el que jo espero es que després d´algunes pagines, la historia o el tema em cali de tal manera que el llibre em cridi a llegir.lo en qualsevol moment i que al acabar.lo el regust d´aquella historia em duri fins al punt de no sentir la necessitat de començar un altre llibre de seguida si no de voler seguir gaudint.la.
 Cada vegada em costa mes trobar autors que em sorprenguin, histories inesperades, llenguatges lleugers i ben estructurats i sobre tot arguments desenvolupats amb un ritme constant que no perdi interès des de la primera pagina fins a la ultima, llavors acabo retornant al que son una aposta segura per mi, escriptors/escriptores que segueixo incondicionalment, temes que m´interessen o clàssics de la meva llista de lectures pendents.


Dimarts passat a Fil d´Or varem fer un mini taller de punts de llibre i jo n´he afegit alguns als llibres que regalo avui, o al menys aquesta era la meva intenció, ja que un espavilat s´en ha quedat algun per regalar.lo ell.





BON SANT JORDI

Comentaris

  1. Bona diada de Sant Jordi, guapi !!

    Petonets !!

    ResponElimina
  2. Bona diada de Sant Jordi Marta!
    Jo vaig fer uns punts pel meu xicot i el meu pare i una rosa per la meva mare, però finalment m'he decantat per ensenyar-vos la rosa. Els meus punts no són tant macos com els teus.
    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. M'encanta el punt de color rosa. Doncs parlan de llibres, a mi a la primera pàgina no en diuen res gairebé mai, a vegades al continuar m'agraden i a vegades no. I parlan d'en Terenci Moix, he començat tres vegadas "no digas que no fué un sueño", i no puc amb ell. El que comentes de"Garras de astracán" no el coneg, ja em diràs que tal i de que va. Bona diada, petons.

    ResponElimina
  4. Quins punts de llibre mes bonics!!!
    Bona diada de Sant Jordi!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Espero que hagis tingut una feliç diada de St. JOrdi,
    Ptns,
    Susana

    PD: No he llegit res del Terenci, m'hi hauré de posar...

    ResponElimina
  6. Els punts de llibre superbonics, no m'extranya gens que "algú" se l'hagi fet seu! Bon Sant Jordi! Ptns

    ResponElimina
  7. Hola Marta; aunque el día ya esté terminando, espero que lo hayas disfrutado.
    ¡que puntos de lectura tan originales!
    Besitos.

    ResponElimina
  8. hola Marta, uns punts de llibres molt macus i originals.

    roser

    ResponElimina
  9. espero que passessis una molt bona diada
    els punts de llibre són preciosos
    petons

    ResponElimina
  10. ¡me encantan esos marca páginas!!! están hermosos!!!
    besitos!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars