ENLLESTINT

No sé en quin blog vaig llegir que els "ufo", no existeixen, que son projectes que van quedant endarrerits perquè d´altres els hi passen al davant, em va agradar aquesta definició perquè penso que tot els que comencem ens agraden  i  molts, la majoria els tenim col.locats així que els veiem, abans fins i tot de triar les robes.
Això li va passar a aquest quilt, em sembla que he fet dues o tres entrades parlant d´ell, i al mateix temps ha anat quedant relegat per altres projectes que tenien plaç d´entrega, i mentrestant, el llit ha estat orfe de robes i guarniment, però ahir finalment vaig acabar d´aplicar cercles i ja només hem queda portar.lo a encoixinar, si, portar.lo perquè jo no sé encoixinar a maquina, es una assignatura pendent per mi, i una de les gracies d´aquest quilt es precisament un treballat encoixinat.




 Així que espero poder ensenyar-vos  altre vegada quan estigui llest del tot i al seu lloc.

Comentaris

  1. Doncs jo també tinc ganes de veure-ho acabat perquè no se exactament com és. No m'ho imagino. No ens facis esperar massa. Petons.

    ResponElimina
  2. ahyyyy Marta has posat unes fotos que casi no es veu res de res . haurem d'esperar a que estigui l'encoxinat.

    i a veure si t'animes a fer-ho . La Montse i jo ja tenim la pata de brodar de Singer ,q eu ens serveix per l'encoxinat lliure . Ara ens falta practiques perque la veritat costa molt i molt de que surti be.

    Pero amb constancia , amb el temps i una canya hu aconseguirem.

    roser

    ResponElimina
  3. Ens deixes amb molt misteri, perque no puc imaginar bè com serà. I de l'encoixinat a màquina, ja t'explicaré aquestes vacances quan les tingui, perque volia deixar preparat ja el quilt sorpresa, nomès per posar els yo-yos. Les experiències anteriors amb encoixinat a màquina (una vegada) van ser una mica complicades.
    Besitos,

    ResponElimina
  4. Esperarem a veure l'encoixinat, segur que serà ben original! Ptns

    ResponElimina
  5. quin misteri...

    realment, hi ha vegades que els projectes deixen de fluir i llavors els "aparquem" fins que un dia te'ls mires i en un pim pam els acabes... perquè?? et pots preguntar si només li quedaven un parell de passades, puntades, cosir uns botons o rematar uns fils?? doncs perque no era el seu moment!!

    el dia que ho torna a ser ho descobreixes rapidament :-)

    ResponElimina
  6. Jijijii q bo lo de l'ufo!!! No ho havia escoltat això!! Llavors jo en tinc una pila!!!
    T'està quedant molt xulo! M'agraden molt els colors que has escollit!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Crec que totes en tenim de treballs mig penjats , pero segur que aquest de cercles una vegada encoixinat serà preciós

    Bones Pascuas !!!
    Anna

    ResponElimina
  8. yo estic,aprenent ha encoixinar,poc ha poc un peto

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars