BUNDT CAKE DE CARBASSA I XOCOLATA

Els caps de setmana al Nirvana passen lentament, i es disfruta cada moment d´aquest "dolce far niente", els esmorzars, son llargs i mandrosos, alternant silencis i plans per la resta del dia.
Passejades entre camps i boira matinera,


...caminades fins a l´hort,


...per fer.nos amb un boti de carbasses



...que acabarà en el congelador 


...i després a la cuina en forma de "Bundt Cake" per endolcir qualsevol moment, 







300g de farina
Una cullaradeta de llevadura tipus royal
Un pessic de sal
115g de mantega (textura pomada)
215 de sucre morena
Dos ous a temperatura ambient
125ml de llet sencera amb una cullerada de suc de llimona
Un pessic de canyella
Una culleradetra d´extracte de vainilla
180g de puré de carbassa.

En un bol barregeu la mantega i el sucre,
 incorporeu.hi els ous d´un a un,
Quan estigui ben barrejat, afegiu.hi la farina, la llevadura i la sal,
 i aneu.hi incorporant la llet a poc a poc
i per acabar afegiu.hi el puré de carbassa, la canyella i l´extracte de vainilla.
Unteu el motllo amb mantega i aboqueu.hi la barreja anterior.
Tingueu el forn preescalfat a 180º, i deixeu coure de 40 a 50 minuts.
 Assegureu.vos que esta ben cuit amb el truc de l´escuradents,

Si voleu el Bundt Cake cobert de xocolata, deixeu lo refredar,
foneu una pastilla de xocolata de cobertura (250g)
amb 125g de mantega i deixeu.la caure per sobre del pà de pessic

Comentaris

  1. Quina pinta més bona!!!! Això l'haig de provar. Copiaré la recepta i...ja veurem si queda semblant.

    Petonets

    ResponElimina
  2. Wow !!!! que bó , em quedo amb la recepta

    Petons , Anna

    ResponElimina
  3. Jo tambe em quedo la recepta, quina pinta!!!
    Moltes gracies,
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. mare de deu , quin llam de carbasses, pero encara les teniau al hort , nosaltres les vam treure fa casi dos mesos, pero les nostres eren mes petites.

    roser

    ResponElimina
  5. que pintaza Marta! Tengo que probar tu receta. Tus calabazas son preciosas

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars