dijous, 28 de juliol de 2011

VARIACIONS SOBRE UN MODEL ORIGINAL
L´original era el model Embrace de Kim Hargreaves per Rowan, i la llana utilitzada es Purelife, també de Rowan ( 36% de seda, 36% de coto reciclat i 28% de viscosa reciclada).
A part d´això també he comptat amb la sempre inestimable ajuda de M. José.

No deixeu de donar un cop d´ull a l´avanç de les llanes que Rowan presenta per aquest hivern i que M. José ens mostra en el seu blog, una autentica passada. 

dijous, 21 de juliol de 2011

UNCLE HOMER i CHRIS´S SOCCER FIELD

A-6B-4


divendres, 15 de juliol de 2011

MALGRAT LA CALOR

Confesso que tinc el Patch una mica abandonat, i el punt de creu....
 i que m´ha tornat a enganxar la mitja...

Espero poder ensenyar.vos aviat acabada la meva jaqueta Embrace.

.
  i que enganxada, enganxada, tinc dos projectes mes a les meves agulles...


Chevron scarf,  patró de Joelle Hoverson,


i  Dream Stripes de Cailliau Berangere traduit al castellà per MJ.


BON CAP DE SETMANA

dimarts, 12 de juliol de 2011

FOUR CORNER

B - 13diumenge, 10 de juliol de 2011

RENOVACIÓ

Quan el vaig comprar era fosc, i trist i estaba tapisat amb una roba de coto, amb un estampat negre que semblaba una d´aquelles bates d´estiu que portaben les avies quan jo era petita.
Fà pocs dies vaig comprar unes robes Tilda a Fil d´Or i vet aquí que s´em va encendre la bombeta, vaig adaptar un esquema que vaig trobar aquí i..... Voilà.divendres, 8 de juliol de 2011

L´ULTIM IKEBANA

Aquest es l´ultim Ikebana que penjo en aquest blog.
Despres de pensar.ho, crec que be, he decidit de començar.ne un exclusivament per l´Ikebana, es diu Ka-Dô, el camí de les flors.
I també el trobareu en el meu llistat de blogs o des de el blogger.


A través del núvols,
hi ha una drecera
cap a la lluna d´estiu.

Den Sute - jo 


dijous, 7 de juliol de 2011

EL MEU TALLER

Podría ser.ho, pero en realitat es un regal de la meva amiga Pepita, un as de les miniatures com podeu veure, Ella mateixa ho ha fet tot i ha deixat aparcat el seu gran projecte, una floristeria, per enllestir aquest talleret per mi, no tinc paraules per agraïr aquest magnific detall.
No deixeu de donar un cop d´ull al seu blog. 

dimarts, 5 de juliol de 2011

DE MOMENT, APLICO CERCLES

DIES DE CALOR I MANDRA.


diumenge, 3 de juliol de 2011

RECIPIENTS D´IKEBANA / LLUNES

 Tsuki-yomi es el deu de la lluna, diu la tradició xintoista que la seva germana Amateratsu, deessa de la terra, el va enviar a una reunió amb Uke Mochi deessa dels aliments i que aquesta va treure de diferents parts del seu cos el menjar per el sopar, aquest fet va desagradar tant a Tsuki-yomi, que la va matar.
Quant Amateratsu es va assabentar del fet, va castigar al seu germà a no coincidir mai mes amb ella, d´aquesta manera la lluna surt quan el sol es pon i s´amaga amb el sol ixent.


En el Ka-dô, els recipients en forma de lluna tenen una importancia rellevant, igual que els vaixells dels que ja us vaig parlar en una entrada anterior.
La lluna com a satelit de la terra, influencia en el desenvolupament de la natura i en els cicles de la vida que per el xintoisme son tant importants.Tothom dorm,
No queda res
entre la lluna i jo.

Enomoto Seifu - Jo