dimecres, 28 d’octubre de 2009

COSTURER de VIATGE

Embolicada amb el Pitàgores i sense temps per acabar l´Angels Story, però amb una tarda per
poder fer l´encantador costurer de viatge creat per L´Anna .
Haig de dir que em resoldrà un parell dels regals de Nadal.

dilluns, 19 d’octubre de 2009

CREAR ESPAI


NAGUEIRE

dilluns, 12 d’octubre de 2009

CAP VESPRE de TARDOR

OSONAdiumenge, 11 d’octubre de 2009

ENTRE ANGELS i PITAGORAS

Abans de començar les vacances, una de les companyes de la colla de Patch, parlava de començar el nou curs aprenent la tècnica de Pitagoras. No semblava que això despertes gaire entusiasme en la resta, però finalment ens hi hem enganxat totes.

Aquesta primera setmana d´octubre ja ens hem reincorporat totes.. i han començat els preliminars de "Pitágoras", Les explicacions, les decisions, fotocopies.., triar robes i copiar patrons.

dijous, 8 d’octubre de 2009

LA LLEONA de LA SENIA

Avui estic indignada i ho haig de dir o rebento.
Els que sou de Catalunya sabreu per tots el mitjans de comunicació de l´enrenou que hi ha des de fa dies a la zona de La Sènia (Tarragona) per que s´hi havia vist una lleona, hi havia diversos testimonis i malgrat que els agents forestals no en van trobar ni una sola proba, ni s´havia denunciat la desaparició des de cap circ i hom es preguntava d´on redimonis podria haver sortit una lleona, va primar el testimoni de varies persones que l´haurien vist.
En Grissom (CSI) hauria dit que les probes manen, però a Catalunya no, i com que aquí lliguem els gossos amb llonganisses es va organitzar un desplegament que ha costat 85.000 €, amb helicòpters hi tot, per a la caça de la lleona... (i jo em pregunto, si quan un, es perd per la muntanya ó te un desgraciat accident, li fan pagar les desesses, qui pagarà aquests milers d´euros? ...Els esparverats, però confosos testimonis.? ...un d´ells fins i tot li havia vist la barbeta)
Ahir al vespre un dels responsables dels agents forestals ja va reconèixer que no es tractava d´una lleona si no d´un gos de grans dimensions segurament creuat de races perilloses.. (Un gran Danès amb un Chihuahua..?).
Finalment el gos ha estat abatut a trets.. El seu delicte; robar pollastres morts d´un container. No havia atacat a ningú, ni persona, ni animal viu... Estava ferit i depauperat i havia passat per el patiment de l´abandó i de la fam... i el que es pitjor... (com avui molt be deia Pilar Rahola) ...se li ha negat una segona oportunitat.
El mes irònic es que d´aquí a uns mesos Catalunya es pot convertir per llei en una comunitat anti_taurina cosa per la que ens felicitarem molts.. (jo també) ..M´agradarà sentir al verds.., (sabreu que ells son responsables del departament de Medi Ambient i que els forestals depenen de Medi Ambient) ..Hauran salvat els braus, però s´enrrecordarà algú d´aquesta pobra bestia famèlica abatuda a trets...?
A casa meva també tenim una lleona, creuament de Dogo i mastí, també de grans dimensions amb sis mesos, pesa quasi trenta kilos, fa 65cm fis a la creu i 97cm del cap a la cua... Un trasto amb moltes ganes de gresca i que treu de polleguera en molts moments, però fidel, intel·ligent, divertit i carinyos... Es diu LUPO.


Tot això m´ha portat el record d´una cançó del gran Ovidi.dilluns, 5 d’octubre de 2009

*KA - DÔ* CAMÍ DE LES FLORS


SEGON CURS: AKI (tardor).

"... El Mestre t´obrirà la porta, però nomes tu pots entrar.hi..."

Moment de retrobament.. De compartir histories de l´estiu.. D´imatges de treballs de Festa Major.., D´exposicions de fi de curs.., De nous aprenentatges amb grans Mestres arribats del Japó.., De trobades fantàstiques a la tercera dimensió... ó la quarta?... o era la cinquena?.... I de Novetats...


 
Com el seu nom ja deixa patent..,(i m´ha fet notar acertadament la Inma) ..aquest es un Moribana que es munta sobre dos "Kenzan" de manera que fins i tot per separat, qualsevol dels dos es constitueix per si sol un Jiyuka.


I MONGETES!!

diumenge, 4 d’octubre de 2009

JIYUKA i CHABANA


Espera pacient que ompli el recipient d´aigua, li agrada ficar.hi el nas i beure