dilluns, 27 d’abril de 2009

NAGUEIRE

Aire joliu
Va il.luminant els cims
de les collades

Kawaguchi Teiichi

diumenge, 26 d’abril de 2009

ESTOIG per GUARDAR LES AGULLES de MITJA i GANXET

Feia temps que mirava aquests guardaagulles en d´altres blogs, però fins ara no havia trobat un tutorial adequat, tenint en compte que soc "novata" en tot això, aquest dies he trobat un blog "El mundo del tejido" amb un tutorial prou entenedor per a mi.
Tot i que no l´he fet exacte, aquest ha sigut el resultat.
He fet servir una tela japonesa que aquest nadal envoltava l´Ikebana que vam fer per festes i dues teles de batik comprades a Sitges.
Dispenseu les fotografies, s´em ha fet mal bé el cable USB de la càmera i faig servir la de emergència.

dijous, 23 d’abril de 2009

LLIBRES i ROSES

Feliç i màgic Sant Jordi.No vull deixar passar aquest post sense fer referència al premi Cervantes d´aquest any, Juan Marsé es un dels autors destacats en la meva biblioteca, amb personatges tant senyalats com el "pijoaparte" i un llistat de títols on la creativitat es barreja amb els records i la memòria personal.
Vull assenyalar especialment el emocionant discurs de la ministra de cultura, segons Angeles Gonzalez-Sinde, Marsé es un "creador lliure". "Julio Verne, dió la vuelta al mundo en ochenta dias, Julio Cortázar dió "La vuelta al dia en ochenta mundos", nos entregas la vuelta a la humanidad en ochenta calles".

Felicitats, Senyor Marsé.

Estoy esperando poder añadir un traductor, mientras tanto, traducción artesana.
No quiero dejar pasar la oportunidad de referirme al premio Cervantes de este año, Juan Marsé es uno de mis autores favoritos, creador de personajes i relatos en donde la creatividad se mezcla con los recuerdos y la memoria personal.
Quiero señalar especialmente, el emocinado discurso de la ministra de cultura, Angeles Gonzalez-Sinde ha definido a Marsé como "un creador libre". "Julio Verne dió la vuelta al mundo en ochenta dias, Julio Cortázar La vuelta al dia en ochenta mundos y tú nos entregas la vuelta a la humanidad en ochenta calles".

Felicidades Señor Marsé.

dilluns, 20 d’abril de 2009

SHIMPUTAI (shoka modern)

Miro l´espai
i m´arriba la flaira
des del pruner

Sôin 
El Shimputai va ser creat per l´escola Ikenobo com a un nou estil de Shoka per armonitzar amb la vida contemporanea.

dissabte, 18 d’abril de 2009

FINALMENT, UNA PAGESA URBANITA


Ha passat Setmana Santa, Peró ja tinc la meva taula de cultiu; tomaqueres, ruca, espinacs, enciams de fulla de roure, menta, alfàbrega, sàlvia i farigola.
Aquesta tarda començo un curset de horticultura al garden Bordas a Gavà, s´em fa la boca aigua nomes de pensar amb els tomàquets de Montserrat. Us aniré informant.


dijous, 16 d’abril de 2009

SOUVENIR d´ANDORRA.

Camembert trufat, una delícia.

dimecres, 15 d’abril de 2009

ELS COLORS DE LA PRIMAVERAdimarts, 14 d’abril de 2009

BRODAT

dilluns, 13 d’abril de 2009

LA MONA

dissabte, 11 d’abril de 2009

PASQUA


dimarts, 7 d’abril de 2009

VACANCES ESCOLARS

En les meves agulles aquests dies de lleure; projectes de patch per acabar, llibres (fa temps que tinc la lectura una mica oblidada), un parell de començats i uns quants a la tauleta, organitzar les terrasses, replantar, i l´esperança de fer per fi, el meu desitjat hortet urbà; com diria la meva avia "massa roba per a tant poc sabó"

dilluns, 6 d’abril de 2009

TREBALLS LLIURES.
Va perseguint
petals de cirerer
la maltempsada.
Teika.

dissabte, 4 d’abril de 2009

COR DE PRIMAVERA.Les que som de Barcelona i rodalies sabem que tota la setmana ha plogut i fort, jo he tingut temps d´acabar un dels dos brodats que vaig comprar a Sitges, i no m´en he pogut estar de posar lo al costat d´unes imatges de la passiflora que creix en una de les terrasses de casa meva. Les flors que he tallat estaven encara molles de pluja.